Hát nekem nagyon nem ez a véleményem. Nekem speciel nincs meg a Jim Hutton könyv, de azért mégis megkockáztatnám a véleményezést (még, ha nincs is összehasonlítási alapom)
Nekem nagyon tetszett, nehezen bírtam letenni. Voltak benne tényleg érdektelen részletek, de a nagy része nagyon izgalmas, kellemes könyvecskére vall. Megismerhettem Freddie-t, hogy milyen, mikor éppen nem "sztár", hanem egy "egyszer?, hétköznapi" ember. Nagyon szimpatikus nekem mindenhez a hozzáállása, még akkor is, ha hisztisk kisfiúként t?nhet. De a maximalitás nagyon szimpatikus. Az, hogy mindent amit csinál a lehet? legtökéletesebben akar megoldani, ahogy hozzátartozóival bánt, a világszemlélete - egyszóval hozzám inkább közelebb került Freddie e könyv által. Talán Freestone többször túloz, a szerepével kapcsolatban, mégis nagyon közvetlen baráti hangvétel? kis olvasmány.
A szaftosabb stúdió, koncert, klipp és eneszerzési részek volta inkább érdekesek számomra. a találkozás Monserrattal, és a Micheal Jackson birtokon tett látogatása is érdekes.
Azért néhány apró hiba a könyvben: igazat kell adnom, a "másvalaki harap a f?be" mondat, az nagyon nem volt tiszta szmomra se, de annyira nem is kötött le, olvastam tovább. a trágár kifejezések se túl szimpatikusak nekem. Márkanevek, amit el?ttem is említettek, meg, hogy milyen italt kellett beszereznie...
Talán mindenhol kihagytam valamit, de összességében nekem nagyon tetszett... Mjad igyekszem beszerezni a Jim Hutton könyvet is, és majd akkor írok majd véleményt, és akkor össze is tudom vetni.
De azért jó sok mindent megtudtam Freddier?l...