Hm.
[Megjegyzes: Szerencsed van, nem szoktam nezni az egesz forumot, a turne topik van megnyitva, csak azt szoktam frissiteni. igy aramszunet miatt az opera ugy dontott hogy elfelejti a korabban megnyitott ablakokat, szal igy a fooldaltol vegig kellett kattingatnom a linkeket, igy vettem eszre ezt a topikot :]
Szoval. Nem vagyok vagy HQFC oldal nezegeto, meg amikor megtalaltam ezt az oldalt, akkor lehuztam az osszes videot, azt kesz
A turne kapcsan tertem ide vissza, es itt is ragadtam a forumban :>
Viszont a jelenlegi forum az eleg ize... Fapados :] Igy poenbol megemlitettem hogy kene uj forum, DrM irta hogy jo lenne de nincs aki megcsinalja. Hat en vegulis PHP-ban tudok programozni, kedvem van hozza, idom majd lesz valamikor (remelem
, igy jelenlegi allas szerint meg februarban neki fogok allni, es ugy marcius vegere legkesobb szerintem kesz lehet az uj HQFC forum. (akar korabban is, az eppen aktualis eles munkaimtol meg a sulitol fugg...)
Szoval jelenleg igy allunk. Hogy megmaradnak -e a jelenlegi hozzaszolasok/forumok? Hat, termeszetesen ez a cel. De nem igerek semmit.
Remelem ennyi eleg
Joccakat
ZS